2010-09-29
 08:22:56

9månader förlovade imorgon

Imorgon har jag och älskling varit förlovade i 9månader :)<3

Helt sjukt underbara 9månader förlovade tillsammans med dig,<3
Jag älskar verkligen dig, du o jag föralltid <3

2010-09-28
 08:28:37

BARA 177dagar kvar.

Godmorgon! Vad skönt det var att sova i natt. Somnade till en Disney film med Långben (a) med ansiktet på min älsklings bröst. Oh det var verkligen så jädra härligt att vakna imorse att jag inte ville sluta upp mina ögon.

Var på stan och handlade igår, gick in på kvarteret igor den nya gallerian. Vilken konstig design de har, äckligfärg på räckerna, men mycket nya butiker. Gick in på polarn och pyret, jag kräktes nästan över priserna. Liksom ett par bebis strumpor kostade lix 150kronor , medans man får tre stycken för 79, Gick ut lika snabbt som vi gick in. Köpte tre bodys på HM. hur söta som helst, ska lägga in kanske lite senare idag.

Tänk att det BARA är 177 dagar kvar , Mitt hjärta bultar snabbare nu och jag har verkligen börjat insett att det ligger en liten krabat inuti mig. Jag kände för några dagar sedan att den gjorde en kullebytta, eller så var det bara jag som trodde det. Men ärligt talat det kändes verkligen super häftigt!

Slutar typ tre idag, fyfan vad segt, har engelska typ hela jävla dagen o jag hatar engelska. O första lektionen är matte, vilken jävla sne skola o ha matte första lektionen, snacka om vad alla kommer vara übertrötta över att de är på morgonen. Jag är iallfall sjukt trött fast jag gick o älskling gick och la oss vid 8.

Jag ska försöka att blogga lite mera nu, eftersom ´jag börjar känna av att bebisen rör sig, det är bara häftigt att berätta för alla andra.

Ha en bra dag / Kramar från Jenny.

2010-09-23
 11:43:47

där dog mitt självförtroende.

Där dog verkligen mitt självförtroende, sa en mening och en annan gav en f*ttig åsikt,
Men de är uppe nu igen, kände på magen o tittade på denna bild som e nedan!
älskar er

2010-09-23
 08:29:57

en trött mathias och jenny.

Hejsan alla läsare, ursäkta att jag inte skrev så mycket igår, Jag och Mathias gick och la oss klockan 8. Haha, var super trött och mådde jätte illa. Så min dag blev att komma hem , titta lite på tv och ta kort på bebis kläderna min mamma köpt och sedan gå och sova. Det var verkligen jätte skönt och vakna imorse, men nu när jag kommit till skolan så blev det tvärtomt nu är jag super trött.

Har glömt skåpnycklarna i Mathias lägenhet så jag kommer inte in i mitt skåp. Så jag tog tillfället iakt och tog med min egna bärbara dator eftersom min skoldator är inne i skåpet. Och han som kan låsa upp skåpen är inte här idag.

Jag mådde fan riktigt dåligt igår, .. Jag hade ont i huvudet och sedan när jag skulle dra till bussen så halkade jag i skoltrappen, och slog i rumpan. Jag blev skit rädd och trodde det hade hänt något, men allting känns normalt.

Nu är jag snart inne i vecka 15 och livet känns allt mer bättre för varje vecka som går! Trotts massa j*vla äckliga krav som morsan ställer hela tiden, men det får jag väll stå ut med,

ska ha lektion nu så ni får ha en bra dag/ Kram Jenny
2010-09-22
 16:52:06

tack!

titta vad blivande mormor Maria har köpt :)

2010-09-21
 09:40:49

regn o regn

Hejsan alla läsare. Morgonen börjar ju bra, gick upp halv 7 o duschade ja och älskling, åt frukost och drog till bussen. Och ute regnade det. Fyfan.. Satt på bussen och frös, och sedan vid råby centrum såg jag min förra svenska lärare Mikael cykla som en tok dåre. Jag trodde jag skulle dö i garv, han hade motvind och regnet piska han i ansiktet. Haha. Sedan när jag klev av bussen såg jag han komma och sen stannade han och prata med mig, hans glasögon var fulla av vattendroppar! haha, och pågrund av att jag mötte han, så blev jag skit sugen på att skriva dikter, så det kommer jag nog tillbringa alla raster till.. 

Har matte om fem minuter .. jippie!s

Mådde jätte dåligt i morse, eller det gör jag fortfarande,.. s*ydde och var totalt svimfärdig. Ska föresten på Ultraljud den 18 oktober.

Prata också nyss med en av de bästa lärarna, jag kan lita mest på! Om att jag var gravid och nu ska hon börja planera mina uppgifter i scheman.

Skriver mera ikväll eller lite senare idag, och igår nådde vi upp till 120 läsare , ska vi slå det idag (a)?
// kram Jenny


vi köpte rosa kläder, för de var söta och för att vi tror att det blir en flicka!
Blir det en lite pöjk så säljer vi eller ger bort.
2010-09-20
 19:26:54

v.14

V.14

Din bebis är nu 8.1 till 11.4 cm från huvud till stjärt, och väger omkring 52-68 gram.
Storleken motsvarar ungefär en grapefrukt.

2010-09-20
 16:07:45

skolan tar kål på mig

Hej alla läsare. Har inte kunnat skriva här, på några dagar eftersom att skolan tar verkligen kål på mig. Har så mycket läxor att jag snart storknar till o får hjärtinfarkt. Skolan har blivit ap jobbig och jag har en väldigt stark känsla om att ja kommer få gå om. Men det är nog mer än troligt, Kommer ju bara gå till Jul och sedan slutar jag skolan och får vara hemma ett år. Och snart närmar ju faktiiskt julen sig. Sedan blir det bara tre månader kvar sedan kommer bebben.

Mamma har hört av sig till ungdomsmotagningen om föräldrar kurser. Men det ända hon får till svar är att det är ett kompliment till de mer " vuxna föräldrarkurserna" och idag ringde mamma min barnmorska Tove och sa att de bara startar grupper om de finns tillräckligt många ungdomar som vill ha en föräldrargrupp. och att de på ungdomsmotagningen säger att vi ska söka oss till "vårdcentralen/barnmorskan". Men Tove, hade ett par som var födda på 90:talet och nu ska hon fråga och ta reda på vilken "månad/vecka" de är i.
Men att vi kommer få gå på föräldrar grupp är självklart.

Fick mejl också av min lärare nyss om att jag har prov i fysiken imorgon, alltså jag hinner verkligen inte. Jag mår fan både psykiskt och fysiskt dåligt. Det här tar verkligen kål på mig.

Var hemma idag och hjälpte mamma med tvättstugan, åkte o handlade mat och sedan var vi och köpte lite kläder. Jag fick ett par mjukisar, Mamma fick ingenting och mathias och min bebis fick : Två pyjamaser,En bodie och två par strumpor.

Jag ska från och med nu blogga varenda dag, om det inte kommer hinder. Men det ska jag se till att det inte gör.
Ikväll blir det att kolla på det okända och imorgon blir det skola! Ha en bra dag / Kram Jenny

2010-09-15
 12:12:51

JAG ÄLSKAR DIG!

Jag vaknade och såg dig, med stängda ögonlock och sovade mjuka läppar. Du var som en dröm som var sann. Aldrig hade jag trott att jag skulle få vara såhär nära min egna dröm. Jag kan till och med ta och peta på den. Och som du kanske redan förstått så är det du som är min dröm hjärtegrynet. När jag ser dig, tänker jag på oss när vi lekte i snön, minns du ? Då hade vi varit tillsammans i ungefär en och en halv månad. Minns du när vi låg där och jag tog en näve snö och mulade dig i ansiktet och vi sprang runt där i snön som två lekande barn. Jag snubblade och när jag reste mig upp putta du i mig . Jag hade så otroligt kul den dagen, de fick mig verkligen och inse att du är den rätte för mig. Jag minns också när vi träffades. Hur nervös jag var. Jag trodde att du skulle dissa mig, men istället kom du och mötte mig med sune i kopplet. Jag minns då vad mitt huvud sa : HÄR KLICKAR DET! och sedan dagen efter blev vi tillsammans. Nu har vi varit tillsammans i 10månader, och förlovade i 9. Jag väntar vårat barn och jag är tamefan den lyckligaste människan i världen! Att bara få träffa dig, den där dagen ( 7/11-09) gjorde mig verkligen starkare. Du fick mig att förstå att även om man misslyckas så har man iallfall försökt. Och jag tänker på det än idag, trotts att jag misslyckas så ställer jag mig upp igen för din skull. Och jag vill tacka dig älskling för att du ställt upp nu när jag mått som sämst, (inom graviditeten) o tack för att du hämtat och lämnat grejer, du ska ha ett jävla tack alltså! du har varit världens bästa pojkvän och du kommer ALLTID vara världens bästa pojkvän<3

Jag älskar dig Stefan Mathias Hjort <3

2010-09-14
 12:36:35

v.12+4

Nu är det 191 dagar kvar.
Och här sitter jag, gjort 29 tal i matten, gjort ett fysik prov jag fick VG i. Och mitt liv känns ärligt talat skit bra. Gick ut med sune en extra runda, (längre divisäga) o det kändes verkligen som om jag ska klara detta. Skoltiden nu går fortare än för någon vecka sedan. Magen växer dess värre inte, men jag o mathias läste igår att den växer mer i vikt nu än längd. Nu är också risken för missfall borta. Kan ju hända men risken är väldigt liten. Det var god mat och illamåendet känner jag inte av förutom i morse då jag kände mig spy och svimfärdig.

Läste också om en tjej som var 13 när hon vart gravid och fick barnet när hon var 14, nu är hon 16 och har det bra. Tänk er då alla som klagat på henne att hon var ung, o jag var 15 när jag vart gravid och hon 13. Det är ju iförsig bara 2 år, men tänk er att hon precis liksom börjat högstadiet, stackars henne o berätta o klara högstadiet. Men för mig så har hon varit duktig. Och vart en stor förebild.

Så ni ska inte börja klaga, eller börja. Det finns de som redan gjort det. Tänk om det varit eran sitts. Att du blivit gravid när du var ung o sedan gör du allt för att klara av att få betyg till gymnasiet så du kan gå en utbildning och istället börjar folk klaga att man är för ung och att man är ex. hora för att man har haft sex förtidigt och en massa andra andledningar, låt de vara istället ex. mig. För ni vetinte hur mycket det sårar.

jag skriver mer ikväll har kemi prov nu / kram jenny


2010-09-13
 11:41:55

ber om ursäkt för blogg bytet.

Hejsan. Vi vill be som hemskt mycket om ursäkt pågrund av att vi bytt blogg hela tiden. Eller att vi pendlat emellan. Jag vill nu säga varför vi har gjort det, det är pågrund utav allt arbete med designer som jag "jenny" aldrig blir nöjd med. Men jag är nöjd nu, varesig jag vill eller inte. Jag vill att det ska vara så lätt för er som möjligt och hitta oss och inte bara byta hela tiden. Så nu blir det denna blogg från och med NU!

Har mått jätte bra nu förtiden, förutom på nätterna och vid lunchtid. Kanske är för att jag är hungrig , fast jag äter som en gris. Mathias och jag har "tjaffsat" ganska mycket. Men det är pågrund utav att jag inte orkar allting hela tiden. Jag försöker ta allting med positiv inställning. Men det funkar inte alltid. Men jag så gott jag kan.

Skolan har blivit kämpigare, för varje vecka är jag mer stressad för vad som ska hända om några månader. Och min inställning om skolan börjar gå nedåt.

Snart kommer Mathias, farbror och hans tjejs barn. En flicka. Jag vill bara säga stort grattis till er, Ni kommer verkligen bli bra föräldrar.
Både jag och Mathias har sagt att vi kommer vara med de sen när vi får våran plutt. Mathias vill jätte gärna åka till highshaparall. Men liksom, där var man när man var 5 och jag tror absolut inte att någon av varken mathias farbrors barn eller vårat barn kommer gilla att han springer runt med ett plast gevär i handen och skjuter lossas tjyvar. Haha .

Ja nu har jag inget mer och skriva förutom att vi var i skinnskatteberg i helgen , sjukt härligt! Hemma hos Monica och Ingemar, blev man bjuden på fläskfile o potatis. Och jag som älskar hennes fläskfile. Sedan blev det stopp i skorstenen så det blev rökfyllt i hela rummet där vi skulle sova. Haha, känner mig som en rökfylld svamp.
Hemma hos pia var vi också i några timmar och åt äppelkaka, mums filibabba. Sedan åkte vi hem till mamma tillsammans med Sune "mathias hund" .

I natt sov jag jätte bra, men morgonen var dock segare eftersom mamma hade glömt stänga av lamporna på bilen så batteriet dog så jag fick ta bussen och kom ungefär 40minuter försent. Men det är ändå ganska chill idag mot vad Mathias har, han slutar halv fem.

Men jag skriver mera ikväll eller imorgon. Ha en bra dag/kväll // Kram Jenny